Op Domaine Confuron-Cotetidot wordt al 6 generaties op zeer traditionele wijze wijn gemaakt. De naam ontstond in 1964 toen Jacky Confuron trouwde met Bernadette Cotetidot. Hun zonen Yves en Jean-Pierre, allebei oenoloog hebben nu de leiding in handen. Het domaine is een van de pioniers op het gebied van koude maceratie (inweking) in de Bourgogne geweest en is voorstander van het plukken van de druiven in zeer rijpe staat. Chaptalisatie (het toevoegen van suiker aan de most om meer alcohol te krijgen) is daardoor nooit nodig. Het domaine omvat 11 ha, onkruidverdelgers zijn er nooit gebruikt. De wortels aan het oppervlak worden jaarlijks afgestoken, waardoor ze gedwongen worden de diepte in te gaan. De gemiddelde leeftijd van de stokken is zeer oud namelijk 65 jaar, het rendement per hectare sinds 1999 slechts 27 hl. Supergeconcentreerde wijnen zijn het gevolg. Selectie van andere klonen van de pinot noir is uit den boze, elke afgestorven plant wordt vervangen door een stok verkregen door vermeerdering uit dezelfde wijngaard. In januari 2014 werden Yves en Jean-Pierre uitgeroepen tot wijnmakers van het jaar door het gerenommeerde Franse wijnblad 'La Revue du Vin de France'.