In 1991 ontstond Bodegas Garciarévalo, de naam is een samentrekking van de Familie Garcia en Arévalo. Momenteel maakt de jonge generatie van de familie Arévalo, Antonio en Manuela, hier uitermate succesvol wijn. Inmiddels bezit men 80 hectare eigen wijngaard en een 25-tal hectare wijngaard onder contract bij wijnboeren, met wie men al jaren zaken mee doet en die door Garciarévalo begeleid worden. Een deel van de wijngaarden is beplant met stokken van meer dan 100 jaar oud, veelal op zanderige bodems die dit oostelijke gedeelte van Rueda rijk is. De zeer moderne uitgeruste kelders maken het mogelijk om karaktervolle wijnen te maken die het terroir volledig tot uitdrukking brengen. Reyes Martínez is de oenoloog en samen met eigenaar Antonio Arévalo weet zij heerlijk frisse, subtiele wijnen te maken. In Rueda worden in zeer beperkte mate ook rosé en rode wijnen gemaakt van hoofdzakelijk de tempranillo druif. Voor de witte droge wijnen bestaan er de volgende belangrijke DO's: - Rueda: minimaal 50% verdejo, rest viura, palomino, sauvignon blanc, - Rueda verdejo: minimaal 85% verdejo, -Rueda sauvignon: minimaal 85% sauvignon blanc.