U bevindt zich hier:  » Afhalen

Bezig met vernieuwen..


Restaurant De Goede Gooier

Per 1 februari 2014 hebben Fabrice Patay en Claudia Gräser de Goede Gooier overgenomen en is het sinds 13 maart 2014 weer officieel geopend. Het restaurant en keuken zijn meer hedendaags, moderner, maar nog steeds de vertrouwde sfeer en kwaliteit die zo mooi past bij het pand en de omgeving.

Het restaurant is ook op zondag open voor lunch en diner. Naast à la carte is er ook een speciale lunch kaart. Heerlijke gerechtjes voor overdag bij mooi weer op het terras of binnen met uitzicht over de hei.

De keuken gaat uit van verse ingrediënten waarbij ambacht, alles bereid in eigen keuken, en de seizoenen volgen belangrijke elementen zijn. Zo werkt Fabrice volgens het Vis en Seizoen principe.
Vis welke op verantwoorde wijze wordt gevangen op het moment dat de vis optimaal en niet met de voortplanting bezig is. Zeker geen vis welke bedreigd wordt in haar voortbestaan.

Er is ook een Wijn Theater, met een openhaard en wanden vol rijpende wijnen, dat ook als private dining room gebruikt kan worden en waar wijnproeverijen gegeven wordt.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011