U bevindt zich hier:  » Afhalen

Bezig met vernieuwen..


Bubbles & Wines

In een van de oudste straatjes van Amsterdam; op loopafstand van de Dam, bevindt zich deze sfeervolle wijn -en champagnebar Bubbles & Wines.

Bubbels & Wines serveert meer dan 50 wijnen per glas. Deze wijnen worden na opening bewaard in een geavanceerd wijn bewaarsysteem, waardoor de wijnen na opening niets van hun kwaliteit verliezen en in topconditie blijven. Dit geeft  hun de mogelijkheid om ook wijnen in het hogere segment aan te bieden. Een ruim aantal wijnen die via QV-Select worden aangeboden, zijn in Bubbles & Wines per glas of fles te bestellen.

Verder hebben is er een uitgebreide wijn- en champagnekaart die wijnen vertegenwoordigen uit zowel de oude als de nieuwe wereldlanden. Mocht u het moeilijk vinden om een keuze te maken of vindt u het juist leuk om een kleine proeverij aan te gaan, dan zijn hun wine flights wellicht iets voor u. U krijgt dan een combinatie van 3 halve glazen geserveerd; geselecteerd op druivenras, herkomstgebied of wijnsoort.

Naast de wijn -en champagnekaart serveren zij Gourmet Bites. Een ruime selectie exclusieve hapjes die natuurlijk goed samengaan met uw glas wijn of bubbles naar keuze.

Bubbles & Wines is 7 dagen per week geopend. 

 


Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011