U bevindt zich hier:  » Restaurants

Bezig met vernieuwen..


Restaurant Zeezout

Visrestaurant Zeezout – gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam – bestaat 17 jaar. Patron Cuisinier Patrick ’t Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten (8 juli 1998). Later is hij als ‘Patron’ doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de clientèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs.

Niet alleen wat er op het bord komt, ook wat er rond het bord afspeelt is belangrijk. De focus leggen op een constante kwaliteit en aandacht voor de gasten. Elk gerecht op de kaart belooft iets bijzonders. Gedoken coquilles verser dan vers. Of in zoutkorst gegaarde Dorade. Zo lekker en zo eenvoudig, dat het niet moeilijk is om thuis na te maken. Laat u verrassen met een Bouillabaisse of een op de graat bereide mooi stuk vis.

 

 

 

Restaurant Zeezout is Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur.

   


Levering bij een restaurateur kan 6 tot 7 dagen duren. Leveringen op een adres worden verzorgd door DHL. U ontvangt een Track & Trace code als uw bestelling is aangeleverd bij DHL. Deze garanderen geen leveringen binnen 24 uur. Onze excuses als dit langer duurt dan verwacht.

     

Hosted by GSE Automatisering

Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011