U bevindt zich hier:  » Restaurants

Bezig met vernieuwen..


Auberge De Veste

Bij Auberge de Veste speelt wijn een belangrijke rol. Wijn is de grote hobby van eigenaar Ruben Coonen en hij ziet als geen ander dat een goed wijnassortiment van groot belang is voor het restaurant. Auberge de Veste komt iedere maand met een nieuw menu op basis van seizoensproducten, waarbij dan met grote zorg bijpassende wijnen worden gezocht. Hierbij is de juiste wijn-spijscombinatie belangrijker dan de prijs of de herkomst van een wijn. Dit levert verrassende wijnarrangementen op met niet alleen bekende wijnen maar juist ook vaak met wat onbekendere wijnen. De creativiteit van Auberge de Veste is Michelin, Lekker en GaultMillau zeker niet ontgaan: zij roemen Ruben en zijn team om de samenstelling van de wijnkaart en
de mooie wijn-spijscombinaties.

Michelin gids 2016:
Een huis uit 1849 aan een riviertje. Het interieur is gemoderniseerd om gasten de geneugten te bieden van een eigentijdse, dagverse en lichte keuken. Wisselend menu, geen a la carte. De gezellige patron zorgt voor uitstekend wijnadvies.

Gault & Millau gids 2016:
MAANDELIJKS WISSELEND MENU, ENTHOUSIAST TOEGELICHTE WIJNADVIEZEN.
Klassiek ingerichte zaak, verzorgd en stemmig, heel huiskamerachtig van sfeer. Makkelijk zittende fauteuils aan ruime vierkante tafels met daarop wit linnen en goed glaswerk. Dat glaswerk legt meteen een link naar de wijn met een fraaie wijnkaart waarin het accent op Europa ligt. Maar ook buiten de wijnkaart weten ze je hier meestal te verrassen. Ga daarom gerust voor het wijnarrangement. Vaak zitten daar echte ontdekkingen bij van jonge of nog relatief onbekende maar veelbelovende wijnbouwers. Wat de keuken betreft wordt er elke maand een nieuw verrassingsmenu van vier tot zes gangen samengesteld, uiteraard seizoensgebonden. Ook de lunch is een aanrader. Aan de kachel staan jongens die de kneepjes van het vak leerden in topzaken, dus dat zit wel snor. De kookstijl is Frans en op basis van mooie kwaliteitsproducten, zoals goed gerijpt Limousinrund en kraak verse langoustines. Prettig is dat er erg constant word gekookt, een pluspunt.

 

   


Levering bij een restaurateur kan 6 tot 7 dagen duren. Leveringen op een adres worden verzorgd door DHL. U ontvangt een Track & Trace code als uw bestelling is aangeleverd bij DHL. Deze garanderen geen leveringen binnen 24 uur. Onze excuses als dit langer duurt dan verwacht.

     

Hosted by GSE Automatisering

Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011