U bevindt zich hier:

Bezig met vernieuwen..

QVSelect Restaurants

 
Restaurant De Nieuwe PolderkeukenRestaurant De PauwRestaurant De Jouster ToerRestaurant De KosterRestaurant De Goede GooierBubbles & WinesRestaurant BasaalAuberge De VesteRestaurant ZeezoutRestaurant Het JagershuisRestaurant Bridges inspired by Ron Blaauw*Restaurant De PortierRestaurant Bij RaggersRestaurant Het Koetshuis*

Bij de QV Select restaurants kunt u de bestelde wijn gratis ophalen.
U ontvangt van ons een bericht als de bestelde wijnen voor u klaar staan.

 

Elk QVSelect restaurant doet mee aan QVSelect per glas, een vernieuwend 
concept gebaseerd op het belangrijkste middel voor de producenten om wijnliefhebbers kennis te laten maken en te overtuigen van de kwaliteit van hun wijnen, namelijk door het proeven van hun wijnen.

 

Indien u een van de 'QVSelect per glas' wijnen proeft bij een van de QVSelect
restaurants ontvangt u een kaartje met een kortingscode waarmee u een 
éénmalige korting van 10% op de gehele wijnbestelling ontvangt! 


 
 

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

Zuid-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

De jonge en passievolle eigenaar en chef-kok Frank Streefland staat al bekend voor zijn dineren op niveau. Dat laat hij o.a. zien met zijn bijzondere initiatief 'Het Gouden Menu' van 6 gangen.

.. lees verder 
 

Restaurant De Pauw

Groningen
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Pauw

We willen u graag kennis laten maken met ons restaurant. Met de culinaire keuzes die we maken. Met de speciale zorg die we aan onze wijnkaart besteden. En met onze ideeën over kwaliteit, gastvrijheid en een prettige ambiance.

.. lees verder 
 

Restaurant De Jouster Toer

Friesland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Jouster Toer

De Jouster Toer serveert............ Een reis rond de wereld! Een sprankelende wijnkaart met kwaliteitswijnen. Vanuit alle windstreken komen onze wijnen, allen verschillend van karakter en passend bij onze gerechten. Vinoloog Johan Schotanus en gastvrouw Diana Thijsseling als fijnproever kunnen u uitstekend adviseren.

.. lees verder 
 

Restaurant De Koster

Noord-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Koster

Alles komt samen....Iedereen komt samen.....In Restaurant De Koster....U komt toch ook? Cees en Elles Poncin en hun medewerkers heten u van harte welkom in hartje Beverwijk. Op een prima plek in een prachtig pand dat uitnodigt tot ontspannen genieten. Restaurant de Koster serveert (h)eerlijk eten en drinken en rust past als de gasten tevreden en voldaan huiswaarts gaan Probeer het zelf. Proef, Beleef, Geniet.

.. lees verder 
 

Restaurant De Goede Gooier

Noord-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Goede Gooier

Beleef.... Restaurant De Goede Gooier in Blaricum Meer hedendaags, moderner, maar nog steeds de vertrouwde sfeer die zo past bij het pand en de omgeving. Er is het een en ander vernieuwd bij de Goede Gooier en op deze website vindt u alles over ons vernieuwde menuconcept en de vele mogelijkheden die onze schitterende locatie biedt. Kom binnen, beleef en proef! Wij hopen u binnenkort te ontmoeten in Restaurant De Goede Gooier.

.. lees verder 
 

Bubbles & Wines

Noord-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Bubbles & Wines

Wijn and Champagnebar Bubbles & Wines is gevestigd hartje centrum Amsterdam, 1 minuut lopen van de Dam. In een moderne maar gezellige atmosfeer worden ongeveer 50 wijnen en Champagnes per glas geschonken. Daarnaast nog eens 400 wijnen per fles. Hierbij worden Gourmet Bites geserveerd, bijpassende hapjes. De wineflights zijn 3 halve glazen van 1 druivensoort of een bepaald land, een miniproeverij. Een ruim aantal wijnen die via QV select worden aangeboden, zijn in Bubbles & Wines per glas of fles te bestellen.

.. lees verder 
 

Restaurant Basaal

Zuid-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Basaal

Basaal serveert in een warme, eigentijdse en intieme sfeer gerechten uit de Europese keuken. Genieten van verse producten, mooie wijnen en bijzondere digestieven. Er is boven een aparte eetkamer tot 10 personen en bij mooi weer ons prachtige terras.

.. lees verder 
 

Auberge De Veste

Noord-Brabant
Ga naar de geselecteerde wijnen van Auberge De Veste

Bij Auberge de Veste speelt wijn een belangrijke rol. Wijn is de grote hobby van eigenaar Ruben Coonen en hij ziet als geen ander dat een goed wijnassortiment van groot belang is voor het restaurant. Auberge de Veste komt iedere maand met een nieuw menu op basis van seizoensproducten, waarbij dan met grote zorg bijpassende wijnen worden gezocht. Hierbij is de juiste wijn-spijscombinatie belangrijker dan de prijs of de herkomst van een wijn. Dit levert verrassende wjinarrangementen op met niet alleen bekende wijnen maar juist ook vaak met wat onbekendere wijnen. De creativiteit van Auberge de Veste is Michelin, Lekker en Gault Millau zeker niet ontgaan: zij roemen Ruben en zijn team om de samenstelling van de wijnkaart en de mooie wijn-spijscombinaties.

.. lees verder 
 

Restaurant Zeezout

Zuid-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Zeezout

Visrestaurant Zeezout – gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam – bestaat 16 jaar. Patron Cuisinier Patrick ’t Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten (8 juli 1998). Later is hij als ‘Patron’ doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de cliëntèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs.

.. lees verder 
 

Restaurant Het Jagershuis

Zuid-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Het Jagershuis

Het idyllisch in de duinen gelegen restaurant Het Jagershuis biedt u een warme en sfeervolle ambiance. Sommelier Jan Willem Moerman adviseert u graag bij het maken van uw wijnkeuze en verzorgt graag een op het menu afgestemd wijnarrangement. Reserveren gewenst. Het Jagershuis is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur. De keuken is open tot 22.00 uur. Pinnen en Creditcards geaccepteerd. Vrij parkeren.

.. lees verder 
 

Restaurant Bridges inspired by Ron Blaauw*

Noord-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Bridges inspired by Ron Blaauw*

De legendarische locatie, die voorheen dienst deed als de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, is nu een plek waar gourmands kunnen genieten van de kookkunsten van Bobby Rust. De jonge Chef de Cuisine serveert moderne en trendy gerechten in restaurant Bridges met de nadruk op vis en schaaldieren, op Hollandse wijze bereid met een Franse twist. Bridges Cocktail Bar is het hart van het restaurant waar exclusieve wijnen en Champagne worden geserveerd. Internationale cocktails, geshaked door onze professionele mixologisten, en een glas wijn worden geserveerd met passende hapjes. In de Raw Bar bereidt een chef gerechten om zo interactie te creëren met de gast.

.. lees verder 
 

Restaurant De Portier

Gelderland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Portier

Restaurant de Portier is een relatief nieuw restaurant in het hartje van Nijmegen. De eigenaren Francien Streng en haar man Ruth Bisseling bouwden een moderne glazen pui aan het historische pand, ingeklemd tussen de middeleeuwse stadsmuur en museum Het Valkhof. De passie voor wijn, heerlijk eten en goede service is hier duidelijk aanwezig. 

.. lees verder 
 

Restaurant Bij Raggers

Zuid-Holland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Bij Raggers

Laat u verwennen en geniet van de smaakvolle gerechten. Patron Chef-kok Cor Raggers werkt uitsluitend met dagverse / seizoensgebonden produkten. U wordt gastvrij ontvangen door Gastvrouw / Vinoloog Sjaan Raggers en haar team.
Zij zullen met grote inzet zorgen voor een avond culinair genieten, met prachtige wijn - spijs combinaties

.. lees verder 
 

Restaurant Het Koetshuis*

Gelderland
Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Het Koetshuis*

Bij de mooie creaties uit de keuken horen passende wijnen uit onze wijnkelder. Smaken op uw bord worden gecombineerd met lekkere smaken in uw glas. Bij elk menu zoekt Edger Groeneveld -Gault Millau Sommelier van het jaar 2011- telkens weer de mooiste wijnen uit. Maar ook als u zelf wil kiezen uit onze uitgebreide kaart, adviseert hij u graag. Zelf een kijkje nemen in de wijnkelder en uw eigen fles uitzoeken? Wij begeleiden u graag en serveren u in deze entourage het aperitief met amuses. Mooi begin van uw diner. Onze wijnen thuis? Edger adviseert u graag bij uw persoonlijke smaak.

.. lees verder 

  


  
Op deze website is een creative commons licentie van toepassing  

Hosted by GSE Automatisering

Alle rechten voorbehouden © QV Select 2011