U bevindt zich hier:

Bezig met vernieuwen..

QVSelect Restaurants

 
Restaurant De Jouster ToerRestaurant De PortierRestaurant Bij RaggersRestaurant De Goede GooierBubbles & WinesRestaurant Het Koetshuis*Restaurant ZeezoutRestaurant De PauwRestaurant Basaal

Bij de QVSelect restaurants kunt u de bestelde wijn gratis ophalen.
U ontvangt van ons een bericht als de bestelde wijnen voor u klaar staan.


 
 

Restaurant De Jouster Toer

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Jouster Toer

De Jouster Toer serveert............ Een reis rond de wereld! Een sprankelende wijnkaart met kwaliteitswijnen. Vanuit alle windstreken komen onze wijnen, allen verschillend van karakter en passend bij onze gerechten. Vinoloog Johan Schotanus en gastvrouw Diana Thijsseling als fijnproever kunnen u uitstekend adviseren.

.. lees verder 
 

Restaurant De Portier

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Portier

Restaurant de Portier is een relatief nieuw restaurant in het hartje van Nijmegen. De eigenaren Francien Streng en haar man Ruth Bisseling bouwden een moderne glazen pui aan het historische pand, ingeklemd tussen de middeleeuwse stadsmuur en museum Het Valkhof. De passie voor wijn, heerlijk eten en goede service is hier duidelijk aanwezig. 

.. lees verder 
 

Restaurant Bij Raggers

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Bij Raggers

Laat u verwennen en geniet van de smaakvolle gerechten. Patron Chef-kok Cor Raggers werkt uitsluitend met dagverse / seizoensgebonden produkten. U wordt gastvrij ontvangen door Gastvrouw / Vinoloog Sjaan Raggers en haar team.
Zij zullen met grote inzet zorgen voor een avond culinair genieten, met prachtige wijn - spijs combinaties

.. lees verder 
 

Restaurant De Goede Gooier

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Goede Gooier

Beleef.... Restaurant De Goede Gooier in Blaricum Meer hedendaags, moderner, maar nog steeds de vertrouwde sfeer die zo past bij het pand en de omgeving. Er is het een en ander vernieuwd bij de Goede Gooier en op deze website vindt u alles over ons vernieuwde menuconcept en de vele mogelijkheden die onze schitterende locatie biedt. Kom binnen, beleef en proef! Wij hopen u binnenkort te ontmoeten in Restaurant De Goede Gooier.

.. lees verder 
 

Bubbles & Wines

Ga naar de geselecteerde wijnen van Bubbles & Wines

Wijn and Champagnebar Bubbles & Wines is gevestigd hartje centrum Amsterdam, 1 minuut lopen van de Dam. In een moderne maar gezellige atmosfeer worden ongeveer 50 wijnen en Champagnes per glas geschonken. Daarnaast nog eens 400 wijnen per fles. Hierbij worden Gourmet Bites geserveerd, bijpassende hapjes. De wineflights zijn 3 halve glazen van 1 druivensoort of een bepaald land, een miniproeverij. Een ruim aantal wijnen die via QV select worden aangeboden, zijn in Bubbles & Wines per glas of fles te bestellen.

.. lees verder 
 

Restaurant Het Koetshuis*

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Het Koetshuis*

Bij de mooie creaties uit de keuken horen passende wijnen uit onze wijnkelder. Smaken op uw bord worden gecombineerd met lekkere smaken in uw glas. Bij elk menu zoekt onze sommlier telkens weer de mooiste wijnen uit. Maar ook als u zelf wil kiezen uit onze uitgebreide kaart, adviseert hij u graag. Zelf een kijkje nemen in de wijnkelder en uw eigen fles uitzoeken? Wij begeleiden u graag en serveren u in deze entourage het aperitief met amuses. Mooi begin van uw diner. Onze wijnen thuis? Onze sommelier adviseert u graag bij uw persoonlijke smaak.

.. lees verder 
 

Restaurant Zeezout

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Zeezout

Visrestaurant Zeezout – gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam – bestaat 16 jaar. Patron Cuisinier Patrick ’t Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten (8 juli 1998). Later is hij als ‘Patron’ doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de cliëntèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs.

.. lees verder 
 

Restaurant De Pauw

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant De Pauw

We willen u graag kennis laten maken met ons restaurant. Met de culinaire keuzes die we maken. Met de speciale zorg die we aan onze wijnkaart besteden. En met onze ideeën over kwaliteit, gastvrijheid en een prettige ambiance.

.. lees verder 
 

Restaurant Basaal

Ga naar de geselecteerde wijnen van Restaurant Basaal

Basaal serveert in een warme, eigentijdse en intieme sfeer gerechten uit de Europese keuken. Genieten van verse producten, mooie wijnen en bijzondere digestieven. Er is boven een aparte eetkamer tot 10 personen en bij mooi weer ons prachtige terras.

.. lees verder 

    


Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011