U bevindt zich hier:

Bezig met vernieuwen..

Reserveren

QVSelect organiseert een aantal keren per jaar een wijnmakersdiner bij een van de QVSelect restaurants. Tijdens dit diner kunt u de wijnmaker ontmoeten van een van de QVSelect producenten. Wilt u informatie over de komende diners ontvangen? Klik dan HIER.

Diner Cava Gramona @ Restaurant Bridges

Op dinsdag 17 februari serveert Restaurant Bridges (1 Michelinster) te Amsterdam een 4-gangendiner inclusief de prachtige cava's van Gramona voor € 89 per persoon (inclusief bijpassende wijnen, aperitief, water en koffie/thee servies). De vertegenwoordiger van Gramona en de sommeliers van Restaurant Bridges zullen per tafel een toelichting geven over de bijzondere wijnen. 

Gramona is wereldberoemd vanwege zijn langgerijpte cava’s. Ze zijn gevestigd in Sant Sadurní d’Anoia, het hart van de cava productie, waar ze al sinds 1881 wijn maken. De filosofie is gebaseerd op lange rijping op de gisten, gebruikmakend van een hoog percentage van de Xarello-druif. In december 2013 hebben zij de langstgerijpte (!) cava op de markt gebracht. Hun ‘Enecota’, met een totale gistrijping van 12 jaar, is onlangs uitgeroepen tot de beste cava in de Champagnes and Sparkling Wines World Championship van Tom Stevenson. O.a. deze cava's worden geschonken bij de gerechten. 

Reserveren

Aanhef*
Voornaam
Achternaam
Straat & huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Aantal personen*
Opmerkingen, dieetwensen, allergie informatie;
 

    


Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011