U bevindt zich hier:  » Producenten

Bezig met vernieuwen..


Paxton Wines

Informatie:
Hier treft u een overzicht van de geselecteerde wijnen.

 

Meer informatie over deze producent vind u op: www.paxtonwines.com

David Paxton, oprichter en eigenaar, is een van Australië's meest gerespecteerde viticulturalists. Hij verbouwd al vele jaren druiven voor o.a. Penfolds Grange. Sinds 2000 bottelt hij wijnen onder zijn eigen label van eigen wijngaarden.

In totaal heeft Paxton 6 wijngaarden die sinds 2011 biologisch en biodynamisch gecertificeerd zijn waardoor Paxton een van de grootste biodynamische wijnproducenten van Australië is. Zijn team zijn experts in de diverse biodynamische preparaten die hiervoor nodig zijn. De nabijheid van de zee speelt ook een belangrijke rol voor het produceren van biodynamsche wijnen. De constante wind houdt plagen, insecten, ziektes, vocht en andere mogelijke problemen buiten de wijngaarden. 

De nieuwe jonge en enthousiaste wijnmaker Richard Freebairn heeft veel ervaring in Europa en dat is goed te proeven. De wijnen van Paxton zijn expressief, elegant, niet zwaar en hebben een mooie zuurgraad.

Paxton heeft de 5 rode sterren rating, het hoogst haalbare in de wijngids van James Halliday. Hun 'Thomas Block' Grenache behoort tot de beste van het land.GESELECTEERDE WIJNEN

Er zijn geen wijnen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.

Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011