U bevindt zich hier:

Bezig met vernieuwen..

Fonds Gehandicaptensport

 

QVSelect en Wijnimport J. Bart ondersteunen het goede doel het Fonds Gehandicaptensport.

 

Ter ondersteuning van het Fonds Gehandicaptensport hebben wij een speciale promotie om uzelf of relaties cadeau te doen.

 

Tijdens het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport van 30 oktober jl., werden bij het voor- en hoofdgerecht heerlijke bijpassende wijnen geschonken. Deze worden zorgevuldig geselecteerd tijdens voorproefsessies.

 

2017 Domaine Haut de Mourier 'Cuvée Stéphane Bouix' Viognier
 

Bij het voorgerecht van Ron Blaauw, de Indonesian Style Tuna, Tonijn tartaar met miso-gembermayonaise, emping en soja tapioca werd deze heerlijke Viognier uit de buurt van Calvisson, Frankrijk, geschonken.


Van de rotsachtige kalksteen tussen Avignon en Nîmes komt dit elegante en schoolvoorbeeld van viognier. De vinficatie gebeurt op roestvrij staal bij een betrekkelijk lage temperatuur, waardoor de fijne smaakcomponenten en fruitigheid behouden blijven. In de mond, de frisse, goed uitgebalanceerde wijn toont smaken van perzik, appels, peren, lavendel en honing en met een frisse en lange afdronk. Een gastronomische wijn die zich gemakkelijk aanpast aan een verscheidendheid aan vooral voorgerechten. 

 

2015 Fabre Montmayou Cabernet Franc Reservado uit Mendoza, Argentinië.

Bij het hoofdgerecht van hertenrugfilet en sukade, spruitjes salade met pecannoten, smeuïge aardappel en jus van mierikswortel werdt deze krachtige en complexe rode wijn geschonken.
 

Gemaakt door Hervé Joyaux Fabre van Bodegas Fabre die dit jaar de titel 'Red Winemaker of the Year' heeft ontvangen van The International Wine Challenge. De IWC heeft de reputatie als 's werelds beste en meest zorgvuldig beoordeelde wijncompetitie.

 

 

 

Minimale bestelling Prijs per fles Totaal
6 flessen 2017 Domaine Haut de Mourier 'Cuvée Stéphane Bouix' Viognier € 9,75 € 58,50

12 flessen 2015 Fabre Montmayou Cabernet Franc Reservado

€ 11,75 € 141,00
Totale bestelling   € 199,50


Indien u beide heerlijke wijnen besteldt via QVSelect wordt de bestelling van in totaal 18 flessen gratis geleverd en doneert QVSelect een bedrag van € 20,00 aan het Fonds Gehandicaptensport! 

 

Klik HIER om 6 flessen 2017 Domaine Haut de Mourier 'Cuvée Stéphane Bouix' Viognier te bestellen

 

Klik HIER om 12 flessen 2015 Fabre Montmayou Cabernet Franc Reservado te bestellen

 

Om de donatie aan het Fonds Gehandicaptensport mogelijk te maken moet u de onderstaande letters invullen bij het vakje OPMERKINGEN in de bestelprocedure: FGS

Indien u voor uw bedrijf een van deze drie wijnen als relatiegeschenk voor de kerstperiode wilt aanbieden in bijvoorbeeld een houten kist, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon 0299 689 114 voor een offerte op maat. Wij helpen u graag verder.

 

Deze promotie loopt tot 17 december 2018.

 


 

    


Alle rechten voorbehouden © QVSelect 2011