U bevindt zich hier:

Bezig met vernieuwen..

Barbers Gin


 

Barber's Gin werd ook gepresenteerd op de het Barber's event van 2017, Barber's Society Live, in Amsterdam. Ter viering hiervan is er nu een unieke actie: bestel 3 flessen Barber's Gin en ontvang gratis een unieke emaille Barber's Gin mok (zolang de voorraad strekt).


Barber’s London Dry Gin

Het verhaal: Tot 1745, werkten chirurgen en kappers zij aan zij. Vanaf dat jaar scheidde Koning George II van Groot-Brittannië de twee beroepen, wat resulteerde dat kappers beperkt werden tot het knippen en stijlen van haar en scheren. Door de (toen nog geloofde) medische werking van gin bleven de kappers gin gebruiken als een lotion voor na het scheren.

Een gin met een volle smaak met geuren van jeneverbes en koriander en een vleugje citrus. Zacht, complex waarin de jeneverbes uit Kroatië, koriander uit Marokko, tijm uit Spanje en engelwortel uit Frankrijk zuiver te proeven is. Mix o.a. met tonic of gebruik het voor een Dry Martini. Klik HIER voor meer informatie over deze bijzondere gin.

 

BARBER’S GIN IS NOT AN AFTER SHAVE LOTION… ALTHOUGH SOMEONE CAN USE IT OCCASIONALLY AS SUCH

Prijs per fles inclusief BTW € 22,25.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Download Adobe ReaderOm PDF bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig, indien deze niet aanwezig is op de computer kunt u deze hier downloaden.

  


  
Op deze website is een creative commons licentie van toepassing  

Hosted by GSE Automatisering

Alle rechten voorbehouden © QV Select 2011